Adatvédelmi irányelvek

Harmadik személyel megosztott adatok

Harmadik személyel nem osztunk meg sem személyi adatokat, sem saját tartalommal való interakciókat.

Meddig őrizzük meg a felhasználói adatokat

Ha megjegyzést hagy, a megjegyzést és annak metaadatait a végtelenségig megőrzik. Ennek érdekében felismerhetjük és jóváhagyhatjuk az esetleges további megjegyzéseket, ahelyett, hogy moderációs sorban tartanánk őket.

A weboldalunkra bejelentkező felhasználók számára a shibboleth által megadott személyes adatokat is tároljuk felhasználói profiljukban. Minden felhasználó bármikor megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti személyes adatait (kivéve, hogy nem változtathatja meg felhasználónevét, megjelenítési nevét és e-mail címét). A webhely adminisztrátorai (a HÖK elnöke, alelnöke és a Hallgatói Szolgáltatások Bizottság vezetője) is láthatják és szerkeszthetik ezeket az információkat.

Milyen jogai vannak a felhasználónak az adataival kapcsolatban

Ha egy felhasználó bejelentkezetterre a webhelyre, kérheti az magáról tárolt személyes adatok exportált fájljának kiadását, beleértve a nekünk megadott adatokat is. Kérheti azt is, hogy töröljük a felhasználóról tárolt személyes adatokat. Ez nem tartalmaz olyan adatokat, amelyeket adminisztratív, jogi vagy biztonsági célokból kötelesek vagyunk megőrizni.

Beágyazott tartalom más webhelyekről

Az ezen a webhelyen található cikkek tartalmazhatnak beágyazott tartalmat (például videók, képek, cikkek stb.). A más webhelyek beágyazott tartalma pontosan ugyanúgy viselkedik, mintha a látogató meglátogatta volna a másik webhelyet.

Ezek a webhelyek adatokat gyűjthetnek a felhasználóról, használhatnak cookie-kat, beágyazhatnak további harmadik felek nyomon követését és nyomon követhetik a beágyazott tartalommal való interakciót, beleértve a beágyazott tartalommal való interakció nyomon követését, ha van fiókja és be van jelentkezve az adott webhelyre.