PONT TE kellesz!

A program leírása

Kedves Hallgatók!

Nagyon köszönjük, hogy aktívan részt vesztek az ITK rendezvényeinek szervezésében és lebonyolításában. Szeretnénk, ha továbbra is lelkesen segítenétek közösségünk életét, ezért azok számára, akik részt vesznek a rendezvényeink szervezésében, megvalósításában vagy az ITK középiskolások felé való népszerűsítésében, lehetőséget biztosítunk, hogy egyedi ITK-s ajándékokhoz juthassanak!

A rendezvényeken vagy pályaválasztási alkalmakon való részvételért pontokat gyűjthettek, amiket a félév végén beválthattok különleges ITK-s ajándéktárgyakra. 

Hogyan tudjátok megszerezni ezeket az ajándékokat?

A HÖK Rendezvény Bizottságának segítségével, koordinálásával zajló eseményekre (mint Nyílt napok, Educatio, Karriernap, Témabörze, Diplomaátadók, Pázmány nap, Bionika Akadályverseny, PontOttParti, Kattárs, EFOTT…) várjuk jelentkezéseteket!

Hogyan jelentkezhettek? A Hallgatói Hírlevélbe minden esetben ki fog menni felhívás a felsorolt rendezvényekkel kapcsolatban. Mindig meglesz adva az elérhetőség, amelyre írva jelentkezhettek az adott eseményre.

Számos felkérés érkezik hozzánk középiskolákból. Vannak budapesti és vidéki iskolák is szép számmal, ahová szeretettel várják Karunk képviselőit. Vegyél részt Karunk és szakjaink népszerűsítésében!

Hogyan jelentkezhettek? Töltsétek ki az alábbi kérdőívet és amint érkezik hozzánk (PR csoport) megkeresés iskolákból, felvesszük Veletek a kapcsolatot!

Pontbeváltás

Pontbeváltás 2 alkalommal lesz lehetséges ebben a tanévben. A beváltás dátuma nem egyezik meg az átvétel dátumával, bizonyos ajándékokat megrendelést követően tudunk majd átnyújtani (pl. zokni, törölköző, pulóver, utalvány).

  • 2024. január 22-29.
  • 2024. augusztus 26. – szeptember 2.

Melyik rendezvényünk hány pontot ér? Ezt mutatja a következő szekció:

1-2 óra közötti jelenléttel:

ITK (pl. Nyílt nap, Diplomaátadó, Önlab börze, Karriernap, Pázmány nap…)

Külső helyszín (pl. középiskolai látogatás, PontOttParti…)

2-4 óra közötti jelenléttel:

ITK (pl. Nyílt nap, Karriernap, Bionika akadályverseny…)

Külső helyszín (pl. középiskolai látogatás, PontOttParti, EFOTT, MCCfeszt, Kattárs)

4 óránál több jelenléttel:

ITK (pl. Bionika akadályverseny…)

Külső helyszín (pl. középiskolai látogatás, PontOttParti, EFOTT, MCCfeszt, Kattárs)

Egész napos részvéttel:

Bionika Akadályverseny

Educatio

PontOttParti, EFOTT, MCC, Kattárs

A pontokat időarányosan adjuk majd, és a tényleges jelenlét számít! Minden kari rendezvénynél az aktuális “felelős” (PR Osztály munkatársa vagy HÖK-ös/AK-s hallgató) fogja figyelni, hogy melyik segítő hány órát vett részt az adott esemény lebonyolításában. Az említett “felelős” feladata lesz a pontok “kiosztása” vagy megadása.

Pontok követése

Ha már vettél részt rendezvényen vagy iskolai látogatáson, akkor az oldalra belépve (használd a Shibboleth azonosítódat) alább láthatod majd a pontod. Kérjük, hogy minden rendezvény/esemény után légy türelmes, igyekszünk majd minél hamarabb frissíteni a honlapon a pontokat és az eredményt!

Nem vagy belépve!

A pontjaid megtekintéséhez, kérlek, előszőr lépj be!

Ajándékok

Mire is válthatod be a pontjaidat? A logózott ajándékokat és az ajándékok értékét ez a táblázat tartalmazza:

Leírás

Hány pontért?

töltőkábel

3

zokni (matek, fizika, infó, kémia, biológia témájú…)

4

ajándékutalvány (5eFt)

5

pendrive (USB A és C véggel)

6

hátizsák

9

ajándékutalvány (10eFt)

10

törölköző

13

pulóver

15

ajándékutalvány (20eFt)

20

Éljetek a lehetőséggel, hogy még jobban bekapcsolódjatok az ITK közösségébe, és egyúttal egyedi ajándékokkal is gazdagodjatok. Reméljük, hogy minél többen részt vesztek a rendezvényeinken, és örömmel várjuk a jelentkezéseteket!

További jó munkát és sok sikert kívánunk!

Az ITK PR csapata és a HÖK Rendezvényszervező Bizottsága

 

Adatkezelési tájékoztató