Állásbörze 2023 – céges jelentkezés

Megnyílt a 2023 tavaszán megszervezésre kerülő állásbörzére a céges jelentkezési felület. Részletes információk a leírásban találhatóak.

Kedves Hallgató!

A tavaszi félév közepe táján tervezzük megtartani régi hagyományaink szerint az Állásbörzét a Pázmány ITK épületében (1083 Budapest, Práter utca 50/a). Eme rendezvény mellett tervezünk majd más lehetőségeket is cégek bemutatkozására kerekasztal beszélgetések és egyéb lehetőségek formájában.
A szakjainkhoz kapcsolódó szakterületek minél tágabb spektrumának lefedése, elérése érdekében szeretnénk minél több céget meginvitálni valamilyen formában, hogy mutassák be magukat hallgatóinknak. Ha van lehetőség rá, akkor különösen örülünk annak, ha volt ITK-s hallgatók, avagy alumnusok jönnek bemutatni a cégeket, ezzel is személyesebbé téve az Állásbörze vagy egy kerekasztal beszélgetés hangulatát.
Kérjük, hogy AZ ALÁBBI KÉRDŐÍV kitöltésével (melyet legkésőbb március 5. éjfélig tehet meg) segítse a szervezők munkáját, hogy felmérhessék mely cégek érdeklődnek az ITK és a felkínált lehetőség iránt.Addig is ha kérdése van, szívesen várja megkeresését Jeney Attila, a Tanulmányi Osztály szakmai gyakorlatok és vállalati kapcsolatok előadója, a jeney.attila.lajos@itk.ppke.hu e-mail címen.

Köszönettel,
Dékáni Hivatal