Biotechnológus Napok

Expo hallgatóknak és vállalatoknak - 2023 - meghívó

A Magyar Biotechnológus-hallgatók Egyesülete és a Magyar Biotechnológiai Szövetség közösen április 21-22-én

 rendezi meg a Biotechnológus Napok-2023 -Expo hallgatóknak és vállalatoknak elnevezésű rendezvényt Budapesten! Az eseményen számos biotechnológiával foglalkozó cég képviselője mutatja be cégének vívmányait, több szakember fog előadást tartani a forradalmi technológiákról és még hallgatók alkalmazott kutatói tevékenységéről is hallhatunk. Mindezt azért, hogy a biotechnológus-hallgatók, a téma iránt érdeklődők megismerhessék egymást és a szakterületükön tevékenykedő cégek, intézetek és kutatócsoportok által kínált lehetőségeket.

A program gerincét a meghívott cégek bemutató előadásai adják, amit kávé- és ebédszünetek lazítanak fel, ezután sor kerül olyan programokra is, amelyek ismerkedésre és az izgalmas eszmecserére adnak lehetőséget. A pénteki nap zárásaként az érdeklődők egy borkóstolón is részt vehetnek.

A részvétel MaBE tagság részére díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Tagsággal nem rendelkező érdeklődők 4000 Ft hozzájárulási díj megfizetésével vehetnek részt a rendezvényen. Az esti borkóstoló +3700 Ft megfizetésével válik elérhetővé. A tagok részére kedvezményes áron 1000 Ft-ért érhető el a borkóstoló. A regisztráció során lehetőség van szállásigény jelzésére – a szervezők az igények figyelembevételével fognak hallgatóbarát költségen szállást biztosítani.
A rendezvényre regisztrálni itt tudtok.
További információkat és a részletes programtervet megtaláljátok az esemény folyamatosan frissülő honlapján. 👇
https://sites.google.com/mbioteche.hu/biotechdays/program
Ha érdekel a MaBE tevékenysége, és szeretnél részt venni ezen és ehhez hasonló programokon, csatlakozz hozzánk! (Az éves tagdíj összege mindössze 2000 Ft.)  👇
https://www.mbioteche.hu/csatlakozz

Facebook esemény:

https://fb.me/e/10IKVHbOU