Center for Future Health Development Diákszervezet Felvételi

A Center for Future Health Development diákszervezet nevében felvételt hirdetünk a 2023/24-es tanévre. Több formában is be lehet csatlakozni a tevékenységünkbe, így akkor is, ha csupán érdeklődsz a téma iránt, itt a helyed!

Kedves Diáktársunk!

Center for Future Health Development diákszervezet nevében felvételt hirdetünk a 2023/24-es tanévre. Több formában is be lehet csatlakozni a tevékenységünkbe, így akkor is, ha csupán érdeklődsz a téma iránt, itt a helyed! 

A Center for Future Health Development tevékenysége két pilléren alapszik:

  1. Egészségtudatosabb társadalom kialakítása párbeszéd kezdeményezése által 
  2. Interdiszciplináris kutatások készítése, melyekből policy javaslatok születnek.

Diákközösségünk kiemelt célja, hogy egy platformra helyezze a különböző szakterületről érkező hallgatókat, hogy közösen gondolkodjanak az előttünk álló egészségügyi kihívásokról. Tevékenységeink fókuszában a prevenció és digitalizáció áll, melyeket kurzusok, beszélgetések, vita alkalmak és az évente megrendezésre kerülő konferenciánk során járunk körbe. Kutatásainkat nem diszciplínák, hanem kérdések köré építjük, melyekkel célunk, hogy átfogó képet kapjunk az egészségügy legégetőbb problémáiról, és a való életben is helytálló policy javaslatokat fogalmazzunk meg. Neves egészségügyi szakértők támogatják a munkánkat, teret adva az alulról szerveződésnek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint ide kattintva kitölteni a felvételi formját! Amennyiben szervesebben részt szeretnél venni tevékenységünkben, kutatni, szervezni, közösséget formálni vagy éppen cikket írni, így a form kitöltését követően október 29-30-án online szóbeli forduló vár Rád! Ha csak érdeklődés szinten szeretnél résztvenni eseményeinken, mindössze annyi teendőd van, hogy a részvételi szándékodat jelezd felénk, és értesítünk a továbbiakban minden nyitott eseményünkről. 

Jelentkezési határidő: október 26. 23:59.

Sikeres felvétel esetén az első program máris az Ideation Nyitónap lesz, ami várhatóan november 11-én reggel 10:00 órakor fog kezdődni. A nap további részleteiről az interjút követően tájékoztatunk!

Sok szeretettel várunk a diákközösségünkbe! Tegyünk együtt az egészségesebb jövőért!

Üdvözlettel,
A Center for Future Health Development Csapata:
Erzsó, Kamilla, Lara, Mici, Orsi