Fussunk együtt egy jót! – Vegyünk együtt részt a Vivicittá futóversenyen!

Április 16-24. között ismét megrendezésre kerül az ITK Sporthete! Az eseménysorozat egyik kiemelkedő eseménye lesz a VIVICITTÁ FUTÁS, melynek időpontja április 20-21.

Április 16-24. között ismét megrendezésre kerül az ITK Sporthete! Az eseménysorozat egyik kiemelkedő eseménye lesz a VIVICITTÁ FUTÁS, melynek időpontja április 20-21. A futóversenyen több kategóriában lehet indulni, azonban az ITK közösségét a 2,4 km-es Fesztiváltávra és a 7 km-es Midicittá távra várjuk elsősorban szeretettel. E két táv április 20-án rajtol!

A Kar által hallgatóknak felajánlott ingyenes nevezési helyek beteltek már, azonban szeretnénk, ha sokan képviselnék Karunkat a Vivicittán!

Kérjük, hogy amennyiben szeretne részt venni ebben az ITK-s közösségi élményben vagy futna egy jót, töltse ki az ALÁBBI KÉRDŐÍVET. (A jelentkezéseket április 15. éjfélig várjuk!)

Az első 80 regisztrálónak ingyenes ITK-s futópólót biztosítunk (elsőbbséget élveznek a távokra regisztrált résztvevők!) Természetesen lehet a Vivicittá más versenyszámain is indulni (10 km, félmaraton), azok is kaphatnak pólót, akik más távok közül választanak…

Aki részt vesz a futóversenyen további kedvezményt kaphat! Akik a 2,4 km-es távon futnak, 1 testnevelés óráról, akik a 7 km-es távon versenyeznek, 2 testnevelés óráról kapnak felmentést! 🙂

Bővebb információ a futóversenyről AZ ALÁBBI OLDALON olvasható.

Várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel,

Dékáni Hivatal