Graphisoft C++ ITech Challenge 2022

Megérkezett a Graphisoft C++ ITech Challenge programozóverseny! A versenyen több forduló során mérhetitek össze tudásotok a többi csapattal, amiknek a végén akár egy Amazon Kindle-t is nyerhettek! Jelentkezni 3 fős csapatokkal tudtok szeptember 30-ig.

Nevezz a Graphisoft C++ ITech Challenge programozóversenyre!

Immár 6. alkalommal kerül megrendezésre Graphisoft C++ ITech Challenge programozóversenye, amelyre egyetemi hallgatók és végzett szakemberek 3 fős csapatainak jelentkezését várják a szervezők.

A verseny menete:

Először az online selejtező során 3 logikai feladatot kell megoldani, ezt követően az online elődöntőbe jutott csapatok első ízben mutathatják be stratégiai és programozói képességeiket GraphiLand népei számára. Végül az így döntőbe jutó 12 csapat pedig nehezített körülmények között, egymás ellen mérheti össze tudását (és kódjaikat).

Tapasztalatszerzés és felejthetetlen élmények gyűjtése mellett értékes nyereményeket is hazavihetnek a legjobbak:

  • 1. helyezett: egy-egy Amazon Kindle és 250 000 Ft értékű műszaki utalvány a csapat minden tagjának
  • 2. helyezett: egy-egy Samsonite laptop táska és 125 000 Ft értékű műszaki utalvány a csapat minden tagjának
  • 3. helyezett csapat: egy-egy Sony Bluetooth fülhallgató és 50 000 Ft értékű műszaki utalvány a csapat minden tagjának

A versenyre egyetemi hallgatókból vagy végzett szakemberekből álló 3 fős csapatok jelentkezését várjuk 2022. szeptember 30. éjfélig!

www.itechchallenge.hu

Amennyiben előzetesen is szeretnéd tesztelni a tudásod és kíváncsi vagy, milyen típusú feladatokra is számíthatsz majd a verseny során, akkor próbáld ki a felkészülést elősegítő tesztfeladataink valamelyikét, és nyerj a résztvevők között kisorsolt 20 000 Ft-os műszaki vásárlási utalványt!

Kvíz: https://g4e.ecosim.hu/itech_challenge_2022Teaser játék: https://teaser.itechchallenge.hu/