Józsefváros életének alakításában lehet részt venni!

A 2024-es józsefvárosi részvételi költségvetés szavazása már elindult, egészen április 20-ig tart. Arra szeretném bíztatni az egyetemi hallgatókat, hogy mindenképp érvényesítsék érdekeiket a szavazáson keresztül.

A 2024-es józsefvárosi részvételi költségvetés szavazása már elindult, egészen április 20-ig tart. Arra szeretném bíztatni az egyetemi hallgatókat, hogy mindenképp érvényesítsék érdekeiket a szavazáson keresztül. Minden józsefvárosi szavazónak 5 szavazata van, a szavazást a legegyszerűbben pedig a reszvetel.jozsefvaros.hu weboldalon tudja leadni regisztrációt követően vagy keresse a papíralapú szavazólapokat a kihelyezett részvételi pontokon. Kerülhettek olyan ötletek a szavazólapokra, melyek a hallgatók mindennapjait is érinthetik.
Ha szívesen részt vennének részvételi költségvetés eseményeken, akkor várunk mindenkit szeretettel április 13-án szombaton a Déri Miksa utcában 15 órától pikniken, ahol hot-doggal és szavazólapokkal tudunk megkínálni mindenkit.
Záróesemény április 19-én lesz a Teleki téri piacon, ahol szintén lehet szavazni és rágcsával, frissítővel, illetve élő zenével várunk mindenkit 18 órától.