Lakhatás

Legújabb híreink az őszi lakhatással és a kollégiumokkal kapcsolatban!

Kedves Hallgatók!

A Hospitalitas Irgalmasrendi Szakkollégium felvételt hirdet a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karának fiú hallgatói számára belső és külső szakkollégiumi státuszra. 

Kollégiumunk 24 férőhelyes, a szobák 1, 2 vagy 3 ágyasak, teljesen újonnan kialakítottak. Három szobánként fürdőszoba, valamint egy tágas konyha-étkező is tartozik a kollégiumhoz. A kollégiumban mosási, ruhaszárítási, vasalási lehetőség is adott. Ezenkívül minden szobában elérhető a kollégium ingyenes internet szolgáltatása. 

Helyileg a 1023 Budapest, Frankel Leó utca 54. szám alatt található, a Margit-híd budai hídfőjétől 5 perc távolságra, tehát az egyetemtől összesen körülbelül 40 percre (4-6 villamos). 

A kollégiumi díj szobamérettől függően változó: 

● Egyágyas szobák 26 000 Ft/hó 

● Kétágyas szobák 23 000 Ft/hó 

● Háromágyas szoba 20 000 Ft/hó 

Olyan aktív, nappali tagozatos hallgatók jelentkezését várjuk, akik a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karával állnak hallgatói jogviszonyban (elsőéves hallgatók esetén: fognak jogviszonyban állni). 

Ezenfelül magatartásukban és viselkedésükben képesek az Önálló, szülők segítsége nélküli magatartásra. Ugyanakkor támogatjuk a családi hátteret, mind lelkileg, mind pedig a rendet és a tisztaságot illetően. 

Felvételt a jelentkezési lap beküldésével lehet kérni, amelyhez fényképes önéletrajzot, rövid motivációs levelet és először felvételizők esetén lelkipásztori ajánlást is kérünk. 

Jelentkezés határidő: 2022. május. 31. 23:59

A dokumentumokat a kollegium.frankel.leo54@gmail.com címre várjuk. A jelentkezési lap innen tölthető le: 

Egyéb lakhatással kapcsolatos információért keressétek fel a HÖK-oldalon elérhető frissült bejegyzéseket: https://hok.itk.ppke.hu/lakhatas/.