Nick Vujicic “Stand strong!” EGYETEMISTA előadás a Ludovika Arénában

Nick Vujicic, a világhírű, karok és lábak nélkül született motivációs tréner a korábbi években a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében több teltházas előadást tartott Magyarországon, a Papp László Arénában. Idén első alkalommal külön az egyetemisták számára tart egy rendhagyó előadást, amely alkalommal válaszol azokra a kérdésekre, amelyeket a hallgatók az előadás előtt emailben tehetnek fel Nick-nek.

Nick Vujicic, a világhírű, karok és lábak nélkül született motivációs tréner a korábbi években a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében több teltházas előadást tartott Magyarországon, a Papp László Arénában. Idén első alkalommal külön az egyetemisták számára tart egy rendhagyó előadást, amely alkalommal válaszol azokra a kérdésekre, amelyeket a hallgatók az előadás előtt emailben tehetnek fel Nick-nek.


Az előadás időpontja: 2023. március 13. hétfő, 14.30

Az előadás helyszíne: Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Ludovika Aréna

Az előadás címe: „Stand strong!” (Maradj erős!)

Nick az előadás során olyan a fiatal, felnőtt korosztályt fokozottan érintő témákról fog beszélni, mint
– Hogyan befolyásolhatod sorsod alakulását?
– Vállalod-e a felelősséget döntéseidért?
– Mi a motivációd?
– Hogyan hatsz a környezetedre?
– Lelki bántalmazás (kiber térben is)       
  
                         
Jegyár: 1000 Ft/fő, melyet az alábbi linken lehet megvásárolni: https://www.ticketportal.hu/event/Nick-Vujicic-Stand-Strong-Maradj-eros?t=t
 
A programra csak diák- vagy pedagógus igazolvánnyal lehet belépni!

A Nick Vujicicnak szánt kérdéseket a nickvujicic@nemadomfel.hu email címen várjuk, március 10-ig. További információk: https://nemadomfel.hu/nick-vujicic-egyetemista-eloadas/


Ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek, hozzászólásotok lenne, ne habozzatok, osszátok meg velünk! Keressétek Szakács-Szekeres Judit kolléganőnket a szekeresjudit@nemadomfel.hu email címen, vagy a +36-30-221-1737-es telefonszámon!