Nyári képzési program katolikus fiatalok számára az USA-ban

Az In Altum szervezet egyhetes nyári képzési programokat szervez Washingtonban, 20-30 év közötti katolikus fiatalok részére.

A 2017-ben alapított In Altum katolikus fiatalok számára hirdet egyhetes nyári nemzetközi képzési programokat Washingtonban. II. János Pál pápa felhívására a szervezet küldetésének tekinti a hitük iránt elkötelezett katolikus fiatalok felkészítését a társadalmi szerepvállalásra az élet minden területén, a katolikus társadalmi tanítás tanulmányozásán keresztül. Nagy hangsúlyt fektetnek napjaink társadalmi kérdéseinek átfogó elemzésére a katolikus hit szemszögéből. Az előadók különféle szakmai háttérrel rendelkező szakemberek. Nemzetközi találkozóik szerves részét képezik a résztvevők közti beszélgetések a különféle témákról, továbbá lelki és kulturális programok. 

A program regisztrációs díja 299 USD, ami a következőket tartalmazza: 

– szállás 6 éjszakára

– reggeli és ebéd

– szakmai program

– kulturális / szabadidős programok

A regisztrációs díj nem tartalmazza az utazást Washingtonba, a városon belüli közlekedést, a vacsorákat, illetve a belépőköteles nevezetességek megtekintését. 20-30 év közötti, angolul jól beszélő katolikus fiatalok jelentkezését várják.

Választható időpontok: 

– május 28 – június 3.

– június 17-23.

– július 16-22.

– július 30 – augusztus 5.

További részletek a csatolt tájékoztatóban, illetve a szervezet honlapján: https://inaltumprogram.org/

Nemzetközi Kapcsolatok Osztálya