Sport- és Egészséghét

Május első hetében megrendezzük az idei Kari Sport- és Egészséghetet!

Kedves Hallgatók, és Doktoranduszok!

Május első hetében megrendezzük az idei Kari Sport- és Egészséghetet, melynek keretein belül Május 3-án 9:00-15:00 között a NÉBIH az egészséges életmóddal kapcsolatban készül információkkal szolgálni számunkra (Fitten könnyebb /életmód és a testmozgás/, Elsősegélynyújtás, Fogaink egészsége, Életünk és a zaj /zajártalmak a mindennapokban/, Mérlegen az alkohol /alkoholfogyasztás káros hatásai/) A standoknál interaktív foglalkozások és személyes tanácsadások is várják majd az érdeklődőket.

Ezen kívül a szokásos sportolási lehetőségek sem maradnak ki (foci, kosárlabda, pingpong, röpi és tollaslabda). Ezzel szerves összefüggésben tervezünk péntek este egy kellemes kocsmázás keretében csocsó és darts versenyt is tartani. 

A versenyekre az alábbi form kitöltésével tudtok jelentkezni:

https://forms.gle/wztJ6wGZFnpgNn2AA

Kérjük, hogy a páros, illetve csapatsportokra csupán egy csapattag töltse ki a formot, minden csapattag ráérését figyelembe véve. Jelentkezési határidő: Április 30., szombat éjfél. A jelentkezés lezárulta után a versenyzőket értesítjük, hogy mikor kerül megrendezésre az ő sportjuk.

A hétköznap megrendezett sportoknál figyelembe vesszük, hogy mikor van órátok, ekkor természetesen nem kell meccset játszanotok. Szombaton is lesznek versenyek, és mivel hétköznap igazodunk az órarendetekhez, néhány sportot majd csak ekkor tudunk megrendezni, így a versenyeken való részvételhez szükséges, hogy ráérjetek szombaton.

Bármi kérdésetek van, nyugodtan keressétek Varjassy Annát vagy Sándor Andrist.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Üdvözlettel:

HÖK RB