START program

A Design Terminal és a Nemzeti Tehetség Központ közös programja

A Design Terminal és a Nemzeti Tehetség Központ szervezésében immár harmadik alkalommal, ezúttal megújult köntösben indul el a START program, mely a fiatalok vállalkozóvá válását hivatott támogatni szakmai képzéssel, mentorációval és akár 8 millió forint értékű díjazással.

A kezdeményezés keretében kiemelten keressük a Közösségi tanulás, Mentális egészségmegőrzés és Fenntartható energia témakörökben ötletelő csapatokat.

  • A START Basic programba december 11-ig, a START Pro programba pedig február 15-ig várjuk a jelentkezéseket.
  • A START Basic programra azok jelentkezését várják, akiknek már van egy jó ötlete, de tanácstalanok abban, hogyan építhetnek belőle sikeres vállalkozást. A képzés alatt 3×2 hetes sprinten keresztül fejlesztheted a projekted, miközben tematikus napokkal és szakmai mentorációval segítenek neked.
  • A START Pro programot pedig azoknak ajánlják, akiknek a konkrét piacra lépés és ezt követően a gyors növekedés és skálázhatóság a fő céljuk. A képzés alatt 7 alkalmon keresztül támogatják a vállalkozásod piacra lépését hétről-hétre.

A START Basic program esetében a legjobb 5 csapat 3-3 millió forint díjazásban részesül, a START Pro programban pedig a legígéretesebb 2 csapat csapat 5-5 millió forintot nyer az elinduláshoz. 

Részletes információért látogass el a program hivatalos oldalára!

https://ntpstartprogram.ntk.hu/