Tanulás és társadalom interdiszciplináris nemzetközi konferencia – felhívás

Lehetőség van regisztrálni az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen 2022. november 10-12. között megrendezésre kerülő Tanulás és társadalom interdiszciplináris nemzetközi konferenciára!

Kedves Hallgatók!

Szeptember 1. és október 30. között az egyetem BA és MA szakos hallgatóinak lehetősége van regisztrálni az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen 2022. november 10-12. között megrendezésre kerülő Tanulás és társadalom interdiszciplináris nemzetközi konferenciára. A konferencián személyes és online előadóként, poszterelőadással, illetve hallgatóságként is részt lehet venni.

A konferencián való részvétel számos előnnyel jár pl.: különféle ösztöndíjak (Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj) igénylése vagy későbbiekben doktori iskolába történő jelentkezés során.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrációs linket itt találjátok: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeq4mNq4g6QZXamu6uIGG1vq30MulJoyJ7hmhv9cZerwH1GNg/viewform

A konferenciával kapcsolatos részletekről (pl.: szekciók) pedig az alábbi linken olvashattok: https://uni-eszterhazy.hu/tanulas-konferencia/a-tet-konferencia-tervezett-szekcioi-szekcio-leirasai

Üdvözlettel:

Szabadkai Vanda, Eszterházy Károly Katolikus Egyetem