Téma börze/ ÖNLAB tájékoztató

A börze csütörtökön (2024. március 7-én) kerül megrendezésre.

Szeretnénk emlékeztetni mindenkit, hogy idén is megrendezésre kerül az Önálló laboratórium témabörze, ahol lehetőséget biztosítunk hallgatóink számára, hogy megismerjék karunk laborjait, kötetlen beszélgetésbe elegyedhessenek a témakiírókkal, jobban megismerkedjenek a lehetséges témákkal, s ez alapján remélhetőleg érdeklődésüknek megfelelő témákat választhassanak.

A börze csütörtökön (2024. március 7-én) kerül megrendezésre.

Program:

16:15-16:45 általános tájékoztatót tartunk a Simonyi előadóban. Mindenki számára KÖTELEZŐ, aki ÖNLAB/TRP tárgyat felvett.

16:15 – 18:00 az ebédlőben mutatkoznak be a témakiírók.

Bátorítjuk már a BSc-s elsőéveseket is, hogy vegyenek részt a rendezvényen, hisz ez segíti majd a későbbi orientációjukat.

Ha még nem választott Önálló Labor témát vagy csak érdeklődik, hogy milyen kutatások folynak a karon, várjuk szeretettel pénteken! (Előadók/témák lejjebb táblázatban megtalálhatók)

Dear Students, 

Please note that the next Tutored Research Project (TRP) Fair is coming up! It is a good possibility for you get to know the Labs of the Faculty, to meet our lecturers and researchers, to get information about  the various topics, thus facilitating your decision about the best research project.

The TUTORED RESEARCH PROJECT exhibition – ÖNLAB BÖRZE will be held on 7 March 2024

The program of the fair is the following:

Opening and orientation from 16:15 pm (Simonyi lecture hall).

Informal meeting with the researchers/lecturers in the Dining Hall: from approx. 16:15 pm

If you have not yet chosen a TRP topic or if you are just interested in the researches going on at our Faculty, you are warmly welcome on Friday!