Testi és lelki egészséghez való jog

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Szent II. János Pál Pápa Kutató központ Teremtésvédelmi Kutatóintézete a testi és lelki egészséghez való jog, valamint alkotmányos vetületei témakörben szervez konferenciát.

Kedves Hallgatók!

Dr. Zlinszky János, a Teremtésvédelmi Kutatóközpont vezetőjének meghívóját továbbítjuk felétek. 

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Szent II. János Pál Pápa Kutató központ Teremtésvédelmi Kutatóintézete a testi és lelki egészséghez való jog, valamint alkotmányos vetületei témakörben szervez konferenciát 2022. április 28-án, 9 .30 és 16.00 óra között, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Szent II. János Pál Pápa Dísztermében (Budapest, VIII. ker, Szentkirályi u. 28. II. emelet).

A rendezvényen a jogtudomány, a pszichológia és a teológia területén jártas neves tudósok, kutatók , szakemberek vizsgálják meg az ember és környezet kapcsolatának aktualitásait, amely további kutatásokhoz ad alapot.

[https://ppke.sharepoint.com/:b:/s/TVKI/EbXYTNfqzOpGggGTRgeKZFYBH5uCwLg73MaMx7YLDZpAOw?e=ITVCQC | A testi – lelki egészség, ember és környezet kapcsolata (1).pdf ] 

[https://www.canva.com/design/DAE9PWtSkK4/v2-pB0FvFWPQPcTs8Heayw/view?utm_content=DAE9PWtSkK4&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink | A programfüzetben részletesen olvashattpk a programról és az előadókról. ] 

A konferencián a részvétel ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a [ mailto:tvki@ppke.hu | tvki@ppke.hu ] címre írt levéllel lehet április 26-ig. Jelentkezéseket a terem befogadó képességének határáig tudunk fogadni. A regisztrációról április 22-e és 27-e között küldünk visszaigazolást. 

Üdvözlettel, 

Tahyné Dr. Kovács Ágnes 
docens 
Jog- és Államtudományi Kar 
Környezetjogi és Versenyjogi Tanszék