VII. TISZAFÜREDI IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ

Nagy szeretettel várunk Benneteket az idei nyáron VII. alkalommal megrendezésre kerülő TISZAFITRE!

Kedves Fiatalok! Kedves Egyetemisták!

Nagy szeretettel várunk Benneteket az idei nyáron VII. alkalommal megrendezésre kerülő TISZAFITRE!

A Találkozó 2022.08.03.-07.-e között lesz megtartva Tiszafüreden

Az idei év témája a hit, félelem és ennek a kettőnek az egymáshoz fűződő viszonya. Melyik, milyen módon tudd erősebb lenni és hogyan tudják befolyásolni a mindennapi, kapcsolati és házas életünket? Ezeket a témákat fogjuk boncolni a találkozó ideje alatt és segítségünkre lesz több előadó is ebben, többek között FERENCZ KÁROLY atya, Tiszafüred plébánosa, MÁRTON ETELKA Szociális Testvér, CSISZÉR LÁSZLÓ, egy pár fiatal és egy pár középkorú házaspár.

A Találkozó ideje alatt, nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni mind a lélek, mind pedig a test felüdülésére.

Ezért a pénteki nap, mint ahogy az eddigi években megszokottá is vált, lelki nap lesz, keresztúttal és Szentségimádással.

Azonban szintén nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni a csapatmunkára és a csapatépítése ezért rengeteg, ezek építésére alkalmas programot találtunk ki és tettük bele az idei év programtáblázatába.

Tisza-tó adottságait kihasználva többször fogunk menni strandolni és többször lesz lehetőség valamilyen vizes programban részt venni pl: kenuzás,csónakázás, vízijátszótér stb.

Ezentúl az estéken, a közösség lelkületét építő programokkal várjuk a résztvevőket, zenével, énekkel.

A TALÁLKOZÓRA A KÖVETKEZŐ LINKEN KERESZTÜL TUDTOK REGISZTRÁLNI: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9fEFta_TUFmqjC_d6cacSmIjF7DwzBvnkJ1woo92O7J9nFg/viewform?fbclid=IwAR0h5o7PRCrQHa8MoB95Gov4atqybg2es6HoVAbIJmhQBE9EOfStQEyAh9c Figyelmesen olvassátok végig az információkat! https://www.facebook.com/1526245600764955/posts/5351154138274063/?sfnsn=mo

Nagy szeretettel várunk benneteket

Azért hogy le ne maradjatok a további információkról keressetek és kövessetek be minket a Facebook oldalon és az Instagrammon