Középiskolai látogatások

Ha szívesen visszamennél a középiskoládba (vagy akár máséba) mesélni, hirdetni Karunkat, de nem tudod, hogy pontosan mivel jár a feladat, akkor mindenképpen olvass tovább!! 🙂

Pályaválasztási napokon előadni, Karunkat öregbíteni bárki mehet, aki az egyetem hallgatója (vagy volt) és van már némi tapasztalata a Karon folyó oktatásról, életről, esetleg nyert már egy kis betekintést a labormunkákba… Többféle módon szerveződhet egy pályaorientációs alkalom, sokszor iskolák keresik fel Karunkat vagy hallgatónkat, de van hogy Karunk érdeklődik bemutatkozási lehetőségről az iskolánál.

Karunkat képviselni nemes feladat és egyben gyakorlási lehetőség, izgalmas kihívás is lehet, hisz fejleszti az előadó képességedet, kiállásodat, kommunikációdat!

Mi számítunk Rád és örülnénk, ha a Kar öregbítésében részt vennél! 🙂

Így 2023. október 6-án 14:15 órai kezdettel a Neumann előadóban tartunk egy rövid tájékoztatót arról, hogy hogyan működik technikailag és szakmailag egy ilyen pályaorientációs eseményen való részvétel. Bemutatjuk a rendelkezésre álló lehetőségeket, amivel színesebbé, szagosabbá teheted a bemutatkozásodat az ilyen alkalmakon és tippeket is adunk => Hogyan lehet bemutatni a Kart, milyen bevált gyakorlatok vannak, hogyan tudod izgalmassá tenni az előadásod?

Vendégeink is lesznek, velünk lesz Rudner Tamás doktorandusz hallgató, Papp Dóra és Bajusz Bence valamint valószínűleg Fehér Márton Áron is bekukkant majd az eseményre. 😉 Ők már vettek részt ilyen alkalmakon, így első kézből hallhatod, hogy milyen élmény egy ilyen esemény! 🙂

Alapvetően személyes megjelenésre számítunk október 6-án délután, azonban akik mégsem tudnak megjelenni, TEAMS-en is becsatlakozhatnak!

(ha nem működne a link: Meeting ID: 332 294 121 843, Passcode: reQiuC)

Az alábbi FORM kitöltése egyfajta regisztráció az október 6-ai eseményre, valamint adatgyűjtésként is szolgál középiskolai látogatásokkal kapcsolatban. Így kérjük töltsétek ki akkor is, ha nem tudtok részt venni a pénteki eseményen (a form abban segít, hogy könnyebben felvegyük Veled a kapcsolatot és ellássunk a szükséges információkkal)!

Várunk szeretettel október 6-án délután személyesen vagy online!